Leger des Heils korps Hilversum

Bussumerstraat 27A/B
1211 BH HILVERSUM

Korps Hilversum is gelegen in het centrum van Hilversum en op ongeveer 10 minuten loopafstand van station Hilversum. We willen een open en hartelijke geloofsgemeenschap zijn waar mensen zich welkom voelen. Bij de ingang wordt u welkom geheten door ons begroetingsteam. Tijdens de samenkomst wordt er veel met elkaar gezongen, gebeden en is er een overdenking over een gedeelte uit de Bijbel waardoor we hopen God steeds iets beter te mogen leren kennen. De samenzang wordt begeleid door pianomuziek, en regelmatig begeleidt de brassband enkele liederen. Ook is er een optreden van de zanggroep.

Ligging:
In het centrum van Hilversum, op loopafstand van station Hilversum.

Kerkdiensten:
Zijn op iedere zondag van 10.00 tot ongeveer 11.30 uur. Voor de allerkleinsten (0-4 jaar) is er oppas, voor de kinderen (tot 12 jaar) is er kindernevendienst. Na afloop is er de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een kop koffie of thee. Op de eerste zondag van de maand (behalve in juli en augustus) is er een Warm Welkom dienst met daarin een muzikale gast.

Kenmerken:
Hartelijke, open protestants-evangelische gemeenschap, divers van samenstelling: jong-oud, hoger-lager opgeleid. De gemeenschap is laagdrempelig en gericht op praktisch christen zijn. Doordeweeks vindt er een groot aanbod sociaal-maatschappelijke activiteiten plaats. Er zijn veel mogelijkheden tot het inzetten van vrijwilligers.

Doordeweekse activiteiten:
Bijbelgespreksgroep, zang- en muziekgroep, Denkstof jongerengroep, Mode Maken, sociaal spreekuur, vrouwenbond, computercursus, kinderkoor ‘De Spetters’, Kokkies Kidsclub (kook-/bakclub voor kinderen 4-12 jaar). Elke dinsdag, woensdag en donderdag 10.00 – 15.00 Oen Huis (koffie inloop), Elke dinsdag en donderdag om 12.00 uur Samen aan Tafel (warme maaltijd), elke woensdag om 12.00 uur Soepmiddag. Bijna dagelijks kledingwinkel.

Voorgangers:
majoors Henk en Mary van Essen en majoor Nel Blom. 
T: 035-623 99 12
E:
korps.hilversum@legerdesheils.nl

website