Evangelische Gemeente Parousia

A. Boekenweg 3
1333 VD ALMERE

Kerkgebouw: de Parousia gemeente kerkt in het Oostvaarders College (O.V.C.), A. Boekenweg 3, Almere. Vanaf NS station Almere-Buiten is het ongeveer een kwartier lopen.

Kerkdiensten: zondag om 10.00 uur, met kinderoppas en kindernevendienst. Vieringen met eigentijdse zang en muziek. Na afloop koffiedrinken.

Kenmerken: of men zich nu christen noemt of naar God op zoek is, de Parousiagemeente wil een geestelijk thuis voor hen zijn. Zij is een missionaire gemeenschap, gericht op volledige toewijding aan Jezus Christus. De leden, jong en oud, komen uit alle lagen van de bevolking. De sfeer is hartelijk en spontaan.

Doordeweekse activiteiten: de gemeente bestaat uit een groot aantal ‘huiskringen’,  waar men bijbelstudie doet en samen bidt en soms ook eet.
Verder wordt regelmatig de Alpha Cursus gehouden – dat is een introductiecursus over het christelijk geloof.

Contactpersoon: Marijke Bolt – van der Laan
Tel: 06 40155886