Wijkpastoraat ‘t Oude Noorden

Zwaanshals 287
3035 KH ROTTERDAM

Wijkpastoraat Het Oude Noorden ligt in de stadswijk ‘t Oude Noorden en is vanaf Rotterdam Centraal bereikbaar met tram 7 en 8, halte Zaagmolenbrug.

Kerkdiensten: Het wijkpastoraat heeft elke eerste en elke derde zondag van de maand kerkdiensten, om 11 uur met voor en na koffie.

Kenmerken: van de gemeenschap zijn: warme ontmoetingsruimte voor iedereen in de wijk. Oecumenische vieringen door buurtbewoners samen met de predikant of pastor voorbereid. De diensten lijken op wat men in de bajes gewend is.

Activiteiten: inloop maandag tot en met vrijdag van 10 -12.30 uur en van 13.30 – 16.00 uur. Eetgroep op woensdag, 18.00 uur, met om de week een gesprek rondom de bijbel.

Vrijwilligerswerk o.a. in een goederenproject/ophaaldienst en een tweedehands winkeltje. In juni een vakantieweek voor volwassenen

Predikant: ds. Bärbel Goedeking
T: 0104678600