Wijkpastoraat ‘t Oude Noorden

Zwaanshals 287
3035 KH ROTTERDAM

Wijkpastoraat Het Oude Noorden ligt in de stadswijk ‘t Oude Noorden en is vanaf Rotterdam Centraal bereikbaar met tram 7 en 8, halte Zaagmolenbrug.

Kerkdiensten: Het wijkpastoraat heeft elke eerste en elke derde zondag van de maand kerkdiensten, om 11 uur met voor en na koffie.

Kenmerken van de gemeenschap zijn: warme ontmoetingsruimte voor iedereen in de wijk. Oecumenische vieringen door buurtbewoners samen met de predikant of pastor voorbereid. De diensten lijken op wat men in de bajes gewend is.

Activiteiten:
Inloop is ma t/m vrij behalve do ochtend, want dan is het gereserveerd voor de moedergroep en taallessen.
Eetgroep op woensdag, 18.00 uur, met om de week een gesprek rondom de bijbel.

Vrijwilligerswerk o.a. in een goederenproject/ophaaldienst en een tweedehands winkeltje. In de zomer een vakantieweek voor volwassenen

Predikant:
ds. Bärbel Goedeking