Over het logo, folders, posters en de plaquette

plaqette_kl
Het eerste kerken-met-stip-logo was ontworpen door een gedetineerde. De maker liet zien hoe geloof in een betere toekomst de tralies van het bestaan openbreekt.
Het huidige logo is geïnspireerd op hobo-tekens, bij zwervenden in de VS zeer bekend. Dak- en thuislozen plaatsten een stip op de muur van een huis of instelling als men daar gastvrij ontvangen was. Dit om lotgenoten het adres aan te bevelen.
Het “open dak” op het logo wil de gastvrije kerststal uitbeelden. Het kruis beeldt de geloofsgemeenschap uit.
Het logo is ook als plaquette verkrijgbaar en kan aangebracht worden op de kerkmuur. De plaquette is 20×20 cm. en gemaakt van roestvrij staal en wordt geleverd met bevestigingsmateriaal.
Te bestellen bij:  cdonner@online.nl

Hieronder kunt u de brochure, de folders en de poster t.b.v. Kerken met Stip downloaden en printen.

Poster Kerk met Stip

Folder voor de kerken 2018

Folder voor gedetineerden 2018

Brochure 2018