Maria van Jessekerk

Burgwal 20
2611 GJ DELFT

Kerkgebouw:
De Maria van Jessekerk, Burgwal 20, ligt in het centrum van Delft en grenst met de achterzijde aan de Markt.  Bereikbaar: op tien minuten loopafstand van het NS station of met buslijn 82, uitstappen halte Burgwal.

Kerkdiensten:
Zondag om 10.30 uur. Koffie drinken na de viering op de eerste en tweede zondag van de maand.
Er zijn verscheidene zangkoren. Elke derde zaterdag van de maand is er van 16 tot 19 uur een ‘Maaltijdviering’ met ontmoeting, gesprek en advies.

Kenmerken:
Katholieke stadsparochie, veelzijdige en vitale geloofsgemeenschap in een prachtige neogotische kerk en met nauwe banden met het Stadsdiaconaat Delft. (o.a. voedselbank).

Activiteiten door de week:
De bidkapel is dagelijks geopend van 10 – 17 uur. De kerk staat donderdag en zaterdag van 13 – 17 uur open.(met muziek)

Vrijwilligerswerk:
Er is een  klussendienst en een nonfoodbank
Diaconale jongerengroep M25 (14-19 jaar) en RK Jongeren (vorming en bezinning 18-30 jaar)

Contactpersoon:
pastor Jan Lambers, diaken.
T: 0621817519
E: jan.lamberts@rksd.nl