Leger des Heils Almere

Pianoweg 117
1312 JD ALMERE
Kerkgebouw: ‘Het Klankbord’, Pianoweg 117, 1312 JD Almere.

Ligging: naast NS station Almere-Muziekwijk.

Kerkdiensten: zondag om 10.00 uur, met kinderoppas en kindernevendienst. Na afloop koffiedrinken. Elke eerste zondag van de maand (behalve ‘s zomers)) en met Kerstmis, Pasen en Pinksteren: gastendienst rondom een thema, met eigentijdse zang en muziek, interview en korte meditatie.

Kenmerken: zeer hartelijke, open protestants-evangelische gemeenschap, divers van samenstelling: jong-oud, hoger-lager opgeleid, Nederlandse en niet-Nederlandse afkomst.
Gericht op praktisch christen-zijn.

Doordeweekse activiteiten: Alpha-cursus en in diverse wijken van Almere  bijbelgespreksgroepen. Verder allerlei sociaal en maatschappelijk gerichte activiteiten in en vanuit ‘Het Klankbord’ zoals maandag, woensdag en vrijdag om 12(.30) gezamenlijke warme maaltijd of lunch; elke werkdag Open Inloop/Huiskamer en een Raad- en Daadbalie, Kledingwinkel en ‘Hulp voor U’ (technische klusjes thuis). Er is een computerclub voor beginners en gevorderden; sport en spel; open  koor en creaclub.

Voorgangers: Rens en Caroline Roos
T: 036.546.44.74.