Leger des Heils Hoogeveen

Reviusweg 5
7901 JN HOOGEVEEN

Kerkgebouw: Reviusweg 5, in het centrum van Hoogeveen. Alle activiteiten van het korps spelen zich hier af. Vanaf NS station bereikbaar met bus 2, 27, 30 en 637. Uitstappen halte Grote Kerkstraat.

Kerkdiensten: Zondag om 10.00 uur. Na afloop koffiedrinken.

Kenmerken: Toegankelijke, gastvrije en blijmoedige geloofsgemeenschap. Respectvol voor iedereen en zet zich in voor hulpbehoevenden. De vieringen zijn laagdrempelig, met enthousiaste samenzang en praktijkgerichte bijbeloverdenking.

Activiteiten door de week:

– Maaltijdproject ‘De Gasterije’: woensdag 12 uur, drie gangen voor 5 euro, voor alle mensen die behoefte hebben om samen met anderen te eten. De zaal is vanaf 10.30 uur open.
– Tijdens de openingstijden van de winkel is er Open Huis en kan iedereen koffie/thee drinken in de ontmoetingsruimte.

– Kledingwinkel: tweedehands kleding, van goede kwaliteit en laag geprijsd, gevestigd aan het Reviusplein.
Openingstijden: Dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 13.30 tot 16.00 uur. Zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur.

Er is een Inloophuis voor dak- en thuislozen aan het Beukemaplein. Overdag open voor een praatje, soep en koffie.

Voorganger:
Voorgangers: majoor E. Wubbema en mevrouw majoor C. Wubbema-Mellema