Koningskerk

Stieltjesstraat 30,
3071 JX Rotterdam

geografische ligging: Rotterdam-Feijenoord, Kop van Zuid
Bereikbaar met tramlijnen 20, 23 en 25;  metrolijnen D en E. Uitstappen halte Wilhelminaplein.

Kerkdiensten: elke zondag 10.00-11.30 uur, met koffiedrinken na afloop.

Onze geloofsgemeenschap kenmerkt zich door gastvrijheid en warmte. Iedereen is welkom. Alle leeftijdsgroepen zijn  vertegenwoordigd. De meeste leden wonen in de omgeving van Rotterdam, met een steeds groter wordend deel uit de wijk zelf. Woonplek, afkomst en sociale status doen er bij ons niet toe, want we zijn allemaal kinderen van dezelfde Vader.

Onze vieringen kenmerken zich door Bijbels onderwijs, lofprijzing en gebed. De vorm varieert tussen traditioneel en evangelisch, maar de verlossing en de genade door Christus staat centraal. Het doel is telkens een ontmoeting met God te krijgen, Zijn Naam eer te brengen en te groeien in geloof.

Activiteiten door de week:
Elke woensdagavond om 18.00 is er een gezamenlijke maaltijd, € 3,- voor wie dat kan missen. Diegene die op een voedselbank- niveau zitten betalen € 1,-. Elke vrijdag worden voedselpakketten uitgedeeld namens de voedselbank, waaraan gezellig samenzijn is gekoppeld. Mensen kunnen hier ook hun diaconale en geestelijke vragen kwijt bij diakenen of de pastoraal werker.
’s Maandags om de week is er een Bijbelstudie in de kerk. Er zijn ook huiskringen waar geïnteresseerden zich bij kunnen aansluiten.
De kerk steunt een tweedehandskledingwinkel in de wijk, waar vrijwilligers altijd welkom zijn.
Elke zondagmiddag wordt er gevoetbald met jongeren uit de wijk.

Contactpersoon (aanspreekpersoon v.d. maatjes):
Joris van der Spek
tel: 0610055344
email: jorisvanderspek@koningskerk.org

Els Stam
email: e_stam@hetnet.nl

Voorganger:  Joris van der Spek (contactgegevens zie hierboven).

Website:  www.koningskerk.org