Koepelkerk

Jansplein 60
6811 GD Arnhem

De prachtige Koepelkerk staat op loopafstand van Arnhem Centraal Station, hoofduitgang.

Kerkdiensten: zondag 10.00 uur en 16.30 of 19.00 uur (zie website). De diensten zijn ervoor om God te ontmoeten. Er is altijd een goede preek en vaak is er een muziekband, die allerlei soorten liederen begeleidt, van oud tot modern, gereformeerd en evangelisch. Ook is er tijd om te bidden. Voor en na de ochtenddienst is er koffie.

De Koepelkerk is de grootste kerk in Arnhem en telt ruim 1200 leden, met hart voor Jezus, elkaar en de stad.
De Koepelkerk is gereformeerd (vrijgemaakt), maar vooral een levendige christelijke kerk. Het is niet alleen een kerk voor de zondag. Doordeweek gebeurt er ook van alles:

Wijkkringen:
In elke buurt komen mensen bij elkaar om bijbel te lezen, te bidden, met elkaar mee te leven.
De meeste kringen zijn 1x per 2 weken.
E: wijkcoordinatoren@gkv-arnhem.nl

Gemeentedag:
Een keer per jaar in september, met sport, spelletjes, kletsen en samen eten.

Alphacursus: In januari en september kun je beginnen aan een cursus, waar je in 10 avonden kennismaakt
met het christelijk geloof.
E: alpha-arnhem@live.nl

Verder zijn er groepen en activiteiten voor kinderen, jongeren, studenten, gehuwden, muzikanten, bidders, klussers, gevangenen, daklozen, kortom voor elk wat wils. En als er niks van je gading bij zit, is er genoeg ruimte om zelf iets nieuws te starten.

Contactpersoon:
Ikenius Antuma;