Vierplek Hoeksteen van de Nieuwe Kerkgemeente

Roozenburglaan 22
4337 JH MIDDELBURG

Kerkgebouw: De Hoeksteen is gelegen in de wijk Dauwendaele in Middelburg, op de hoek van de Vrijlandstraat/Roozenburglaan, op 10 minuten loopafstand van NS station. tel.: 0118628933

Kerkdiensten: aanvang om 9.30 uur. Na de dienst koffiedrinken. Voor de jongste kinderen is er opvang en voor de basisschoolleeftijd kindernevendienst.

Kenmerken: de vierplek Hoeksteen  maakt deel uit van de Protestantse Gemeente in Middelburg en is een levendige, uitnodigende gemeente voor mensen van alle leeftijden en achtergrond. Zij wil een geloofsgemeenschap zijn waarin ‘kennen en gekend zijn’ en omzien naar elkaar aandacht krijgen.

Activiteiten door de week: op donderdag, vrijdag en zaterdag fungeert De Hoeksteen van 12.00 tot 13.30 uur als stiltecentrum, waar men ook een kaarsje kan branden.

Binnen de Nieuwe Kerkgemeente zijn er verschillende gespreksgroepen, een cantorij en maaltijdgroepen.

Elke eerste dinsdag van de maand is er in het kerkcentrum om 18.00 uur een gezamenlijke warme maaltijd.

De Hoeksteen houdt contact met de stichting DOOR en het opvanghuis voor ex-gedetineerden aan de
Golsteinseweg.

Predikant: ds C. Bakker