Evangelisch Centrum Berea

Joop Geesinkweg 313
1096 AW AMSTERDAM

Amsterdam Zuid-Oost

Kerkgebouw:  op loopafstand van de Bijlmer bajes. Per auto bereikbaar via de Rondweg Oost A 10, afslag S 111, Amstel Business Parc, linksaf de Joh. Blookerweg  – Joop Geesinkweg.
Per openbaar vervoer met de metro naar station Van der Madeweg. Vandaar is het tien minuten lopen. Tel. 0205929929

Kerkdiensten: zondag om 10.00 uur. Na afloop koffiedrinken. Ook is er gelegenheid tot gesprek en om een warme maaltijd te nuttigen en de tweedehands kledingwinkel te bezoeken. Op de eerste zondag van de maand houden we de viering van het Heilig Avondmaal, toegankelijk voor gelovigen (ook voor niet-leden).

Kenmerken: Beréa is een missionaire protestantse gemeenschap die uit de overtuiging leeft dat mensen door het geloof in Jezus Christus kunnen veranderen en herstel vinden. De gemeente kent tal van huiskringen (‘celgroepen’) waarvan de deelnemers voor elkaar zorg dragen. Vrijwilligers van Beréa nemen actief deel aan het werk van het Justitiepastoraat in meerdere penitentiaire inrichtingen.

Doordeweeks: In de avonden oefenen muziekgroepen, is er een groep zang en dans, is er bijbelschool en school voor evangelisatie (maandag 19.30) en komen celgroepen bijeen (woensdagavond). Overdag is het Beréa Centrum bereikbaar op nummer 0205929929 en zijn er meestal wel mensen beschikbaar voor gebed en/of vertrouwelijk gesprek.

Digitale pastoraatslijn:  pastoraat@berea.nl

Contactpersoon: Jansje van Eekeren