Camminghaburen

Havingastate 7
8925 AZ LEEUWARDEN

Kerkgebouw:
‘De Schakel’ ligt vlakbij het winkelcentrum en gezondheidscentrum. Bereikbaar met buslijn 2, uitstappen halte Frittemastate. Loopafstand van NS station: zeven minuten.

Kerkdiensten:
Op zondagmorgen aanvang 9.30 uur. Na de diensten koffie drinken. De kerkdiensten verlopen in een open, ongedwongen sfeer, met afwisseling in muzikale begeleiding door verschillende muziekgroepen van jong en oud.

Kenmerken van de gemeente:
De protestantse wijkgemeente Camminghaburen is een relatief jonge geloofsgemeenschap in de gelijknamige nieuwbouwwijk aan de oostkant van Leeuwarden.
Grote verscheidenheid aan mensen, jong en oud, hoger en lager opgeleid. Veel leden  komen  lang niet altijd naar de diensten maar zijn op de een of andere manier betrokken.

Activiteiten:
Project ‘Geloven nú’. Leerhuis- en toerustingsavonden.
Van september tot en met mei maandelijks open maaltijd.
Voor  15 – 25- jarigen een gezamenlijk bezoek aan de oecumenische kloostergemeenschap Taizé in Frankrijk.
Klussen: oud  papier inzamelen en tuinonderhoud.

Contactpersoon:
Op dit moment is er geen contactpersoon voor Kerken met Stip.

secretariaat@kerkincamminghaburen.nl

Voorganger: