Amstelkerk

Kerkstraat 11
1191 JB OUDERKERK AAN DE AMSTEL

Bereikbaarheid:
Bus 171 (alleen op werkdagen) en de bussen 356 en 300 vanaf Amsterdam Bijlmer of vanaf Amstelveen.

Kerkdiensten:
Meestal om 10.00 uur ’s morgens. Zes keer per jaar is er een zg all inclusive dienst die om 10.30 uur begint en drie keer per jaar een oecumenische viering om 10.00 uur. In de Amstelkerk of in de Urbanuskerk. Zie de website.
Na de dienst is er altijd koffiedrinken en napraten.

Kenmerken: Deze PKN gemeente bestaat sedert 2002 en is voortgekomen uit de Hervormde Gemeente en de Gereformeerde Kerk in Ouderkerk a/d Amstel. De Amstelkerk is de Protestantse Kerk in Ouderkerk aan de Amstel.
Wij zijn een open en gastvrije gemeenschap voor ieder die Christen is en gelooft op zijn of haar manier en voor allen die zoekende zijn en vragen hebben over het leven en het Christelijk geloof.
Elke zondag wordt er een goed verzorgde kerkdienst gehouden. Ook zijn er op andere momenten in de week bijeenkomsten met meditatie, gesprek, gebed en muziek.
Er zijn veel vrijwilligers actief.
Kerkleden en buitenstaanders ervaren onze kerkelijke gemeente als warm en saamhorig. Er wordt naar elkaar omgekeken. Nieuwkomers worden open tegemoet getreden. Dorpsgenoten die met ons in contact komen, ervaren onze kerk als een positief ingestelde gemeen­schap.

Activiteiten: Iedere zondag is er om 10.00 uur een redelijk traditionele kerkdienst. De zg all inclusive diensten hebben een wat moderner karakter met muziek verzorgd door een combo en met gebruik van een beamer en modernere taal.
De Amstelkerk is een actieve Gemeente waar iedereen welkom is.
Voor mensen die vrijwilligerswerk willen doen is er altijd wel iets te doen.
Er zijn veel activiteiten naast de kerkdiensten en er zijn veel vrijwilligers actief. Voor de complete lijst verwijs ik graag naar de website.

Contact: administratiescriba, Teun de Haan
telefoon: 020 4964523